sonsuz Agnostik mesela şu başlık. Ayrı bir başlık olmayı haketmiyor mu? Gel de ayırma şimdi. Ama yapmıyorum.
sonsuz Agnostik etiketleri güzel seçmişsin. Böyle önemli güzel konular sadece cevaplarda kalmasın diyorum. ✌️
gamaro Şu ama kadarki bütün önerileri sirtiret. Beni dinle; Like ya da dislike atacagimiz yoruma, tepkimizi emojiler aracılığıyla vermemizi sagla. Adamsan yaparsın! 😂
sonsuz @YildizTozu @Agnostik sinema veşiir etiketleri eklendi. @gamaro yapılabilir mi bir bakayım ama fazla facebook havası olur.
gamaro Hocam, bak eger bana suee verirsen, kendi emojilerimizi kendimiz tasarlariz. Kendi sitilimizi yansitiriz yani Olma mi?
sonsuz gamaro şuradakilerden kullanabilirim biraz uğraştırır yine de. https://fontawesome.com/search?o=r&m=free
xenix gamaro evet üyelikle girebilirsin (google hesabını kullan) ama ben tercihen gemini (google yapay zekası) veya copilot (microsoftun yapay zekası) tercih ediyorum. chatgpt 4.0 iyi ama paralı o da.
sonsuz gamaro Her açılan konuya chatgpt cevap yazsın mı otomatik olarak. Yoksa kendisini hiç karıştırmayalım mı? Veya belirli etiketlere yazsın mı sadece?