gamaro Mesajı yazıyorum... Yazıyorum.. yazıyorum.. Sonra bir tarihi, ya da bir ismin doğru yazılımını kesinleştirmek için gogul yapıyorum.. Döndüğümde ne göreyim.. Sayfa kendini refresh etmiş. Mesaj gitmiş. Şalter atmış. Olmuyor hocaaam 😂
xenix gamaro kaydetsene arada. Veya otomatik kayıt var ayarlarda. Benim de bir defa oldu kaydetmeye başladım.
gamaro gamaro bı deneme yapayim dedim.. kendi yazdigim mesaja dön geri kendim cevap verebiliyor muyum diye.. system failure hocam , resmen deja vu🤣
sonsuz Yanında yeşil nokta olanlar (veya forum sayfalarında) online ama ekstra bir şeyler düşünülebilir.
sonsuz Öneri: Tartışma bölmeyi uygulamamı ister misiniz? Yani bir tartışmanın içinden başka bir tartışma başlığı oluşturmamı...
xenix sonsuz Bence bunu ciddi düşünelim. Çünkü çok güzel konular tartışma aralarında kaybolup gidiyor.
xenix sonsuz Bence çok kurcalama site çöküyor. Bir de şey keşfettim. Birine cevap ver dedikten sonra o linki alıp başka bir konu altında veya yeni başlıkta kullanabiliyorsun. Cevap vermiş oluyorsun aynı zamanda o kişiye.
sonsuz Agnostik mesela şu başlık. Ayrı bir başlık olmayı haketmiyor mu? Gel de ayırma şimdi. Ama yapmıyorum.
sonsuz Agnostik etiketleri güzel seçmişsin. Böyle önemli güzel konular sadece cevaplarda kalmasın diyorum. ✌️
gamaro Şu ama kadarki bütün önerileri sirtiret. Beni dinle; Like ya da dislike atacagimiz yoruma, tepkimizi emojiler aracılığıyla vermemizi sagla. Adamsan yaparsın! 😂
sonsuz @YildizTozu @Agnostik sinema veşiir etiketleri eklendi. @gamaro yapılabilir mi bir bakayım ama fazla facebook havası olur.