sonsuz @mindstorm , @peyote , @Masal , @Agnostik , @KaptanMosey hoşgeldiniz. Evet @gamaro aynen mobile kaydı her şey ama ben bilgisayarsız yapamayanlardanım. Bir de yapı ve diller de gelişti. Mesela o zamanki kodlar php 5 sürümü ile çalışıyordu php 6 ile uyumsuzdu. Şimdi php 8.2 kullanılıyor. Kendi kendini derleyen kodlar yapmışlar.
sonsuz gamaro benim son 10 yıl içinde yaşadığım en acı deneyim babamı kaybetmek oldu. Forumdan tanıdıklarımdan kimseyi kaybetmedik (en azından benim tanıdıklarımdan).
Masal Marsseh, nibelunga, delişey ve Hüseyin Bey aklıma ilk gelenler. Umarım iyidirler. Onları da aramızda görmek güzel olurdu.
sonsuz Marsseh ve Hüseyin Aktaşla dün görüştüm, gelirler yakında. Benim de merak ettiklerim Hola, ebubekir, toruk makto, yabancı, tersinim, ...
gamaro Ben de babamı kaybettim. Tam 2 yıl oldu.. Devasa bir boşlukta kayboldum bir yıl kadar. Yeni yeni kendime geliyorum aslında.. E biraz da yaşlandık. Hayat daha dingin, daha sakin akiyor, mesela daha zor sinirleniyorum. Biraz da vurdumduymazlik. Olgunlastik diye avunuyoruz işte.
peyote 10 yılda çok şey değişti. Daha huzurlu, daha farkındalıklı bir insan oldum. Dönüşmek güzel şey, yaşamak güzel şey. 🌞
peyote Ölüm kalanlara zor. 15 yıl olmuş anneciğimi kaybedeli. Bir Mayıs günüydü. Güneşli, parlak bir gündü. Mayıs yaklaşıyor. Yaklaştıkça onu, sesini, gülüşünü, sıcaklığını hatırlayıp bazen gülümseyip bazen hayıflanıyorum hala. Ama ilk 10 yıl gibi değil bu hisler çok şükür. Hafifliyor neyse ki. Bir yerlerde umarım ışığı parlıyordur ve o güzel kahkahası patlıyordur boşlukta inşallah.
gamaro Dostum, on sene öncesine göre daha hayırlı olmayacak. Malum, tersindik, orijinalden her geçen saniye bozunarak uzaklaştık😊
tersinim Tersinim kaçınılmaz. Önemli olan ruhsal tersinimden uzak durmak. On sene önceki gamaro olmalısın..